на живо

"Лудогорец" има предварителни договори с Пламен Илиев и Серкан Юсеин

Двамата ще пристигнат в отбора през лятото

Lap.bg

"Лудогорец" е подписал предварителни договори с двама национали - вратаря Пламен Илиев и полузащитника Серкан Юсеин. Това обяви спортно-техническият директор на тима Георги Караманджуков.

Двамата ще се присъединят към тима през лятото на 2019 г. Треньорът Антони Здравков добави, че те могат да подсилят отбора и по-рано.

Снимка: Lap.bg

Илиев в момента е част от румънския "Астра" Гюргево, като договорът му изтича след края на сезона. Серкан Юсеин пък е футболист на "Ботев" Пловдив и също ще стане свободен агент след 6 месеца.

С тима вече тренира и румънският национал Адриан Попа. Той е собственост на английския "Рединг" и ще играе като преотстъпен с опция за закупуване.

"Попа има разрешение от "Рединг" да тренира с нас. След месец май можем да го закупим", обявиха от ръководството на лидерите в Първа професионална лига.

Снимка: Lap.bg

"Не бързаме на всяка цена със селекцията. "Лудогорец" има достатъчно добри футболисти. Искаме да имаме стратегия в това отношение, трябва да внимаваме. Затова селекция на всяка цена няма да се прави", допълниха от клуба.