на живо

"Лудогорец" няма право на грешка, но отсреща е "Тотнъм" (АНКЕТА)

Ще успее ли българският шампион да изненада английския гранд?

Lap.bg

"Лудогорец" е в изключително тежка ситуация! Тимът няма право на грешка в груповата фаза на Лига Европа! А днес (26 ноември) от другата страна на футболния терен ще застане не кой да е, а "Тотнъм".

Как ще завърши мачът между "Лудогорец" и "Тотнъм"?

Българският футболен шампион изживява един от трудните си сезони в Европа. След 3 мача "орлите" нямат нито една точка в актива си!

"Лудогорец" загуби от "Антверпен" (1:2) и "Тотнъм" (1:3) у дома и като гост на ЛАСК (3:4). Дори уволнението на Павел Върба след първото поражение и замяната му с добре познатия Станислав Генчев, не помогна на разградчани.

Снимка: Lap.bg

Тимът е изправен на ръба и няма какво да губи от тук нататък. 

В Разград обаче не бяха пожалени от пандемията от коронавирус. Голяма част от футболистите дадоха положителни проби за заразата и трябваше да бъдат изолирани. На заминаване за Лондон Генчев изрази притеснения, че част от тях са тренирали само веднъж за срещата.

В групата със сигурност не попадат Сисиньо и Алекс Сантана. Завръща се обаче Кирил Десподов, който лекуваше контузия.

Снимка: Lap.bg

Минус за "Лудогорец" може да се окаже фактът, че тимът не е играл в официален мач от 8 ноември насам, тъй като срещата от първенството срещу "Ботев" Пловдив беше отложена.

Всички тези неща са ясни за един от най-добрите специалисти в света в момента - Жозе Моуриньо. Със сигурност Специалния не е пропуснал да разучи съперника си и го демонстрира по време на пресконференцията преди мача.

Снимка: Lap.bg

В "Тотнъм" има с какво да поддържат самочувствието си. Отборът се справи с "Манчестър Сити" в предишния кръг на Висшата лига (победа с 2:0) и оглави класирането в първенството.

Моуриньо няма да може да разчита на Тоби Алдервейрелд, който е с травма. 

Ще успее ли "Лудогорец" за изненада своя съперник днес? Предстои да разберем!

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com