на живо

Лудогорец отнесе Стяуа с 3:0 (ВИДЕО)

Домусчиев заяви, че е доволен от показаното до момента в подготовката на тима

www.ludogorets.com

Българският шампион Лудогорец отново нямаше проблеми в съперничеството си със Стяуа и го разгроми с 3:0 в контролна среща. Козмин Моци отново доказа, че бившия европейски шампион му е любим съперник и откри резултата в 14-ата минута, а Жуниньо Кишада удвои в 40-ата. Младият нападател Цветелин Чунчуков оформи крайното 3:0 в самия край на мача.

В 13-ата минута Вандерсон пропусна да вкара след грешка на вратаря на румънците Ница и се стигна до корнер. Лукас Саша центрира, а Моци с глава се разписа. В следващите минути разградчани показаха някои от най-добрите неща от играта си, а малко преди края на първото полувреме Жуниньо Кишада удвои. Той се разписа с удар извън границата на наказателното поле.

Въпреки приятелския характер на мача, страстите бяха нагорещени до край и на няколко пъти и двата състава провокираха разправии, но не се стигна до по-сериозни инциденти. Картината не се промени през второто полувеме, когато Кишада и Вандерсон имаха добри възможности, но стреляха неточно.

В последната минута на мача Цветелин Чунчуков се разписа за 3:0. Пазарджиклията се появи 10 минути по-рано на мястото на Кишада, а в удобна позиция засече точно центриране на Марселиньо и довърши румънците.

Срещата изгледа и треньорът на Левски - Стойчо Стоев, националният селекционер Ивайло Петев, както и собствениците на разградчани - Кирил и Георги Домусчиеви. Ето какви бяха техните реакции след срещата.