на живо

"Лудогорец" с последен шанс за победа в Лига Европа

Разградчани приемат "Мидтиланд" в последен мач от групата си

Lap.bg

"Лудогорец" ще бъде домакин на датския "Мидтиланд" в последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Мачът е от 22:00 ч. в Разград. 

Българският тим се представя доста разочароващо в турнира и няма шансове да се откъсне от последното място в своята четворка. От петте мача до тук "орлите" имат само 1 точка - от равенството срещу "Мидтиланд" в Дания в началото на кампанията. След това се заредиха 4 загуби - по две от "Брага" и "Цървена звезда".

Снимка: Lap.bg

Мачът за "Лудогорец" ще бъде въпрос на престиж, но за скандинавския съперник на тима не е така. 

Датчаните все още имат шанс за първото място в групата. Те ще търсят задължителна победа в Разград и ще следят с интерес случващото се в другия мач. В момента "Цървена звезда" е лидер в подреждането с 10 точки, "Брага" има 9, а "Мидтиланд" - 8, така че всичко е възможно.

Снимка: Lap.bg

Станислав Генчев няма да може да разчита на Жозуе Са и Алекс Сантана, които продължават своето възстановяване. Травмите на Бърнард Текпетей и Антон Недялков са тежки и двамата също пропускат мача. До последно под въпрос ще бъде левият бек Шакил Пинас, като се очаква мястото му да заеме Сисиньо.

Ще успее ли "Лудогорец" да запише първа победа в групата си в Лига Европа? Предстои да разберем!