на живо

"Лудогорец" - такъв, какъвто не сте го виждали (ВИДЕО)

Трио "Бразилейро", един ден на Кафу, база за 20 млн. лева и още много изненади очакват зрителите тази вечер

Обратното броене завърши! Българската публика отново ще наблюдава футбол от най-високо европейско ниво, а на стадион "Васил Левски" ще пристигнат многомилионни покупки на грандовете на Стария континент.

Отново "виновник" за тези емоции е българския шампион "Лудогорец". За втори път "орлите" се класираха за груповата фаза на Шампионската лига, а тази година заради разградчани в България пристигат шампионът на Белгия - "Базел", първенецът във Франция "Пари Сен Жермен" и английският гранд "Арсенал".

Първото домакинско препятствие пред "Лудогорец" е шесткратният шампион на Франция - "Пари Сен Жермен".

По традиция каналите на bTV Media Group ще ви направят съпричастни към зрелището, което ще напълни националния стадион. Срещата започва в 21:45 ч. по bTV Action.

Студиото на двубоя е с начален час 20:00 ч. То обещава да вдигне завесата над най-успешния футболен проект у нас в последните години.

Иван Боянов ще ви разкаже за базата на тима в Разград, в която са вложени 20 млн. лева, и ще ви предложи за пръв път да надникнете в гнездото на орлите.

Валери Генов пък ще предизвика бразилците в тима - Жуниор Кишада, Марселиньо и Лукас Саша, да.. попеят! Те пък ще докажат, че могат и това!

Героят за разградчани от мача с "Базел" - Джонатан Кафу ще ни разкаже как минава денят му по време на лагер и къде се крие тайната на доброто му представяне.

Освен тези репортажи, в студиото ще видите и много експертни анализи от Николай Тодоров и Валентин Станчев.

Никола Кацаров пък застана срещу собственика на тима - Кирил Домусчиев, за да чуе неговата гледна точка, цели и надежди за представянето на Лудогорец.

Водещ ще бъде Йордан Георгиев, а репортерите на bTV ще бъдат на най-горещите точки на стадион "Васил Левски", за да ви направят съпричастни към емоцията, наречена "Шампионска лига". Стартираме точно в 20:00 ч.