на живо

"Лудогорец" търси реванш за лошото начало

В "Зрински" Мостар се надяват на домакинско чудо

Lap.bg

Когато нещата се объркат в началото, важното е да намериш как да се реваншираш до края. И "Лудогорец" прави това с опит да намери място в групите на Лига Европа. 

"Орлите" не постигнаха мечтата да играят за трета година в Шампионската лига, за това новият треньор Пауло Аутуори пренасочи всички усилия към втория по сила клубен турнир в Европа. За да се добере до жадуваната фаза обаче "Лудогорец" трябва да премине през "Зрински" Мостар.

Снимка: Lap.bg

Босненският клуб на пръв поглед изглежда преодолимо препятствие. Само че в първия мач създаде доста главоболия на българските шампиони и то на тяхна територия. Разградчани постигнаха минимален успех с 1:0 след попадение на Козмин Моци. 

Днес обаче ще трябва да материализират преимуществото си на терена.

В Мостар ги чака негостоприемен стадион и изглежда това ще е единствената пречка, тъй като в лагера на "Зрински" преживяха преди дни уволнение на треньора и връщане на скамейката на Блаж Слишкович. 

Дали новият треньор ще успее да надъха достатъчно своите избраници за изненадваща победа срещу "Лудогорец"? Или "орлите" ще покажат, че класата им е прекалено висока, за да бъде достигната? Предстои да разберем!