на живо

"Лудогорец" вярва в успеха срещу "Копенхаген" (ВИДЕО)

Шампионите заминаха за реванша от 1/16-финалите на Лига Европа

Lap.bg

"Лудогорец" замина за Дания за мача-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа срещу "Копенхаген". Въпреки поражението с 1:2 в първата среща, в лагера на българския шампион са уверени, че могат да елиминират съперника.

„Не са нищо повече от нас. Въпросът е вече да покажем това, което можем и да оползотворим шансовете си“, заяви на тръгване вратарят Владислав Стоянов.

„Достатъчно анализи се направиха. Момчетата са наясно какво трябва да правят утре на стадиона в Копенхаген, надявам се късметът да е с нас. Нямам съмнение, че "Лудогорец" има силите да продължи напред“, каза изпълнителният директор Ангел Петричев.

Треньорът Георги Дерменджиев обяви, че очаква тежък мач срещу неудобен за отбора му противник: „Мачът ще бъде много силен тактически. За нас е важно ние да не допуснем гол, а да вкараме“.

Капитанът на шампионите Светослав Дяков пък бе категоричен, че тимът трябва да бъде агресивен и да атакува смело през всичките 90 минути на стадион „Паркен“:

„След като са ни победили може би ни превъзхождат. Въпреки че за мен по-добрият отбор, и след първия мач продължавам да го твърдя, е "Лудогорец". Не мога да се съглася с много хора, че "Копенхаген" ни надигра в първия мач“.

Срещата между "Копенхаген" и "Лудогорец" е утре от 22,05 часа българско време, а рефер е Мирослав Зелинка от Чехия.