на живо

"Лудогорец" замина за Париж в очакване на лудо коледно чудо (ВИДЕО)

"Ще се възползваме от нашите шансове", категоричен е Георги Дерменджиев

Instagram

Отборът на "Лудогорец" потегли към Париж в добро настроение и без кадрови проблеми за Париж, където ще изиграе решителна среща от груповата фаза на Шампионската лига срещу "Пари Сен Жермен".

Разградчани се борят за третото място, даващо право за участие в елиминационната фаза на Лига Европа. Пътят до целта преминава през задължителна победа над френския шампион или загуба на прекия конкурент на "Лудогорец" - "Базел", който ще си съперничи с "Арсенал".

Снимка: bTV

От лагера на родния шампион бяха категорични, че няма да излязат като обречени срещу многомилионната селекция на парижани.

„Коледа наближава. Понякога на Коледа стават чудеса. Дай Боже да имаме късмет. Искам поредния луд мач на "Лудогорец". Винаги, когато са се случвали хубави неща е било след драматични мачове. Нека да направим един такъв", каза на заминаване изпълнителният директор на "орлите" - Ангел Петричев.

"Футболът е феномен. И никога не е предсказуем. Мислим да се възползваме от нашите шансове. Нашият стил няма да бъде нарушен", беше категоричен треньорът Георги Дерменджиев.

По традиция срещата може да гледате пряко по bTV Action на 6 декември от 21:45 ч. по bTV Action. Студиото преди двубоя стартира точно в 21:00 ч.