на живо

Лукаку скочи на Погба заради дузпа

Високо напрежение в съблекалнята на "Манчестър Юнайтед"

Getty Images

Ромелу Лукаку и Пол Погба стигнали до кавга след победата на "Манчестър Юнайтед" над "Саутхемптън" (3:2) през уикенда в мач от Висшата лига. Причината за покачването на напрежението в съблекалнята на "червените дяволи" е пропусната дузпа от френския национал в края на мача.

Погба е редовният изпълнител на 11-метровите наказателни удари в тима. Затова той настоял да изпълни дузпата, въпреки че Лукаку искал да оформи хеттрика си.

Снимка: Getty Images

Според "Сън", Лукаку се ядосал, защото подкрепял Погба по време на конфликтите с вече бившия мениджър на "Юнайтед" Жозе Моуриньо и очаквал французинът да му отговори със същото.

Наложило се Оле Гунар Солскяер да се намесва, за да охлади страстите в съблекалнята.

Източник на британския таблоид твърди, че разговорът между двамата съотборници бил на много висок тон и белгийският таран показал, че не е никак доволен от поведението на Погба.

Снимка: Getty Images

Двамата футболисти са добри приятели, а трансферът на Лукаку от "Евертън" през 2017 г. бе повлиян от завръщането на Погба на "Олд Трафорд" през 2016 г.

Утре вечер "Манчестър Юнайтед" гостува на ПСЖ в реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига, който ще бъде излъчен на живо по bTV Action от 22 ч. Парижани спечелиха първата среща с 2:0.