на живо

Лукс и удобства за участниците на Европейското първенство

Вижте хотелите, в които ще са настанени футболистите

Getty Images

Часове преди старта на най-чаканото футболно събитие за годината - Европейското първенство във Франция, тимовете вече са заели своите стаи в хотелите.

За футболистите и треньорите възстановяването и спокойствието е основна грижа в напрегнатата ситуация около предстоящите мачове. Това е причината всеки тим да се настани в хотел, който отговаря на най-високите изисквания на ръководството.

Ето и кои луксозни места ще бъдат дом на отборите в следващия един месец:

Австрия

„Льо Молен де Вернежес“ в Малмор ще отвори вратите си за Австрия. Веднъж вече хотелът е бил домакин на отбор, участник в голямо първенство. Именно там беше отседнал френският тим по време на Световното през 1998 г.

Албания

Тимът ще бъде настанен в петзвездния хотел „Агапа” в северозападния френски град Перос-Гирек. Кокетния хотел разполага с 45 стаи, както и две големи общи помещения, които ще се използват при разборите.

Снимка: Reuters

Англия

Руни и компания ще бъдат настанени в Шантили. Престоят на Англия във Франция ще е един от най-скъпите, но пък футболистите ще могат да се насладят на истински лукс в „Оберж дю Жо Пом“.

Снимка: uefa.com

Белгия

Тимът е смятан за един от фаворитите на първенството. Той ще отседне в Ле Пиан Медок. Голямо голф игрище и страхотна панорама очакват „червените дяволи” в „Голф дю Медок Отел СПА“

Снимка: uefa.com

Германия

Възпитаниците на Йоахим Льов предпочитат уединението. Доказаха го в Бразилия, където построиха специална база, отдалечена от шумните тълпи, а след това спечелиха Световното първенство. Този път отборът ще се наслаждава на красивата гледка към Женевското езеро.

Ейре

„Трианон Палас“ ще приюти националите на Ейре. Те ще могат да се насладят на пълен лукс само на няколко километра от Париж.

Исландия

В напълно обновения „Хотел де Ласом Лейк Спа“ ще се настани тимът на Исландия. Футболистите ще могат да се приберат след напрегнатите мачове в своите стаи с живописен изглед.

Снимка: uefa.com

Италия

С четиризвезден лукс ще се задоволят италианците. Техен дом през следващия месец ще бъде „Хотел Кортярд Мариот“ в Грамон.

Испания

Островният град Сен Мартен де Ре ще посрещне европейските шампиони от Испания. За удобствата им пък ще се грижат служителите на хотел „Атлант Реле Таласо“.

Полша

Хотелът на полският национален отбор ще бъде разположен на западния бряг на Франция, в градчето Ла Бол. Гледката от прозореца на Левандовски и компания ще бъде спираща дъха – Атлантическия океан.

Португалия

Дали Кристиано Роналдо ще поиграе ръгби? Предстои да разберем. Звездата на Реал (Мадрид) обаче ще има тази възможност, тъй като отборът ще бъде настанен в базата на националния тим по ръгби на Франция.

Румъния

Северните ни съседи ще се настанят в „Шато Хотел Мон Роял“ на 30 минути от Париж. Мястото е заобиколено от гора, но предлага всички възможни удобства.

Снимка: Reuters

Русия

Руският тим ще разчита на фън шуй обзавеждането на „Хотел Ренесанс Иподром Сен Клуд“ в Кроаси сюр Сен, за да постигне хармония и да победи съперниците си.

Снимка: uefa.com

Северна Ирландия

След 30 години отборът на Северна Ирландия отново се завръща на европейско първенство. За да се чувстват добре, момчетата на Майкъл О`Нийл ще бъдат настанени в „Шато дьо Пизай“, което е заобиколено от красиви лозя.

Снимка: Reuters

Словакия

Басейн на седмия етаж на хотел „Виши СПА Отел ле Селестен“ ще е една от най-големите атракции в базата на тима на Словакия.

Турция

Националите на Турция ще могат да се насладят на прекрасен изглед към Средиземно море. Хотелът им се намира в живописния Сент Сир Сюр Мер.

Уелс

Дебютантите на първенството са избрали луксозния „Новотел Таласо Динар“ за престоя си във Франция. Гарет Бейл и компания ще се радват на исторически мигове, докато използват басейна със солена вода на хотела.

Украйна

Модерен лукс ще посрещне украинския тим. Домакин на отбора ще бъде чисто новото бижу на Прованс - „Ренесанс Екс ан Прованс“.

Унгария

Тимът ще има на разположение два басейна – открит и закрит, в семейния хотел „Тер Бланш Хотел Спа Голф“ в Турет.

Франция

Домакините ще отседнат в своята база, която е на около 20 км от Париж. Съоръжението е открито през 1988 година, а на него са тренирали едни от най-големите звезди във футбола.

Снимка: Getty Images

Хърватия

Анте Чачич и възпитаниците му ще бъдат настанени в „Отел дьо Голф Бариер“. Футболистите ще имат достъп до частен басейн и фитнес, а базата им е разположена в живописния Кьор Кот Фльори в Нормандия.

Снимка: uefa.com

Чехия

Град Тур ще бъде домакин на отбора на Чехия. „Шато Белмон“ ще предложи изискана френска кухня в красивия си ресторант, а СПА центърът е оборудван с последните нововъведения.

Швейцария

Монпелие посреща швейцарските представители. Те ще отседнат в чисто новия „Виши СПА Отел Монпелие Жувиняк“

Швеция

„Кралят” Златан Ибрахимович заслужава истински замък по време на Европейското първенство. За това шведският национален тим ще бъде настанен в „Шато дес Туреле“ в Сен Назер.

Тагове:

Евро 2016 хотели