на живо

Мачовете в Лига Европа: Ще ухапят ли "вълците" "Севиля"?

Днес ще станат ясни всички четвъртфиналисти в турнира

Getty Images

"Шахтьор" Донецк, "Копенхаген", "Интер", "Манчестър Юнайтед" - общото между всички тях е, че вече са четвъртфиналисти в един от най-странните сезони в Лига Европа. Днес (6 август) предстои да разберем кои са другите 4, които ще се доберат до следващия етап в надпреварата.

Най-интересните срещи по традиция ще ви покажем в каналите на bTV Media Group.

Започваме в 19:40 ч. по bTV Action с един от най-чаканите сблъсъци. "Севиля" ще срещне "Рома" в... Германия. До сега като че ли виждахме само лекия ефект на пандемията от коронавирус. Мачовете се играеха, но на разменено домакинство и на съответните стадиони на тимовете. Днес предстои нещо съвсем различно. 

Тъй като евротурнирите бяха прекъснати преди двата отбора да се срещнат за първи път през март, спорът ще се реши в един мач. За да е честно, той ще се играе на неутрален терен - стадион "MSV" в Дуйсбург, Германия. 

Снимка: Getty Images

Излишно е да казваме, че в един мач, при това толкова неочакван и странен, всичко е възможно! "Вълците" трябва да се реваншират на феновете си, тъй като не успяха да им донесат големи радости през сезона в Серия "А" и завършиха на пето място. "Севиля" изглеждат като фаворит предвид четвъртото им място в Испания. Този път няма агитки, няма враждебна атмосфера за гостите... Всичко ще се реши с футбол!

В 22:00 ч., отново по bTV Action, ще може да гледате реванш. В Швейцария "Базел" посреща "Айнтрахт" Франкфурт. Домакините ще са спокойни, тъй като имат преимущество от класическото 3:0 след първия мач, който обаче се изигра през далечния вече месец март.

Снимка: Getty Images

След тези срещи надпреварата се мести изцяло в Германия! Да видим кои отбори ще трябва да си събират багажа!

Тагове:

лига европа