на живо

Магията на Шампионска лига продължава с мегасблъсък Барселона - Байерн (ВИДЕО)

Гарантираното футболно шоу в каналите на БТВ Медия груп продължава и тази вечер с първата полуфинална среща от Шампионската лига между отборите на Барселона и Байерн Мюнхен. На стадион „Камп Ноу” един срещу друг ще излязат едни от най-добрите футболисти на нашето време, но погледите преди мача са вперени в треньора на баварците Хосеп Гуардиола, който преди това бе начело на Барселона. Двата тима играха в тази фаза на надпреварата и преди две години, когато Байерн се класира напред след категоричното 7:0 в двата мача. Интерес предизвиква и сблъсъка между Лионел Меси и вратар номер едно на планетата Мануел Нойер, след като германеца излезе победител на финала на Световното първенство в Бразилия миналата година и в навечерието на срещата не пропусна да му го припомни.

"Нека няма никакво съмение, искам да победя. Разбира се, че Барселона е важна част от моя живот, но аз съм тук за да спечеля. Подготвих отбора за да се представим възможно най-добре ", категоричен Хосеп Гуардиола.

"Ние ще играем с Байерн Мюнхен, един от емблематичните отбори на Европа, а не срещу Гуардиола. За жалост, само един от двата отбора ще достигне до финала ", отговори му наставникът на Барселона Луис Енрике.

Коментарното студо с водещ Йордан Георгиев и гости Стойчо Стоев и Явор Вълчинов ще може да наблюдавате пряко по БТВ ЕКШЪН от 21:00 часа.