на живо

Майк Тайсън изяде "ухото" и на Рой Джоунс (ВИДЕО)

Бившият абсолютен световен шампион отпразнува със стил Деня на благодарността

Майк Тайсън отпразнува Деня на благодарността в неподражаем стил. Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория изяде "ухото" на Рой Джоунс, с който ще се боксира демонстративно на 28 ноември в Калифорния.

54-годишният Тайсън се завръща на ринга 15 години след официалното си отказване. Предстоящият мач, който ще е в осем рунда, вече подобри няколко "pay-per-view" рекорда, въпреки че в двубоя нокаутите ще бъдат забранени. При наличие на аркада, битката веднага ще бъде прекратена.

Снимка: Instagram

Феновете са нетърпеливи да разберат дали Железният Майк отново ще се покаже като лошо момче. Ако съдим по публикациите му в социалните мрежи, то ни очаква едно незабравимо шоу с най-доброто от Майк Тайсън.

Кариерата на шампиона бе белязана от върхове и спадове, гарнирани с не една и две изцепки. Най-паметната може би е от мача през 1997 г. срещу Ивендър Холифийлд, когато Железният Майк захапва ухото на съперника си и впоследствие получава дисквалификация.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Шокиращата случка едва ли ще се повтори през уикенда, но Тайсън използва всеки случай да подгрява за мача... дори когато празнува със семейството си.

По време на семейната вечеря за Деня на благодарността легендарният боксьор презентира уникална торта пред децата си. Нарече тортата "пуйка", преди да обяви, че "обича уши".

"Много по-вкусно е от на Ивендър. Вкусът на Рой е наистина добър", казва боецът в специално заснетото видео.