на живо

Полугола майка нахлу на мач, за да рекламира порно сайта на сина си

Нова мода за набиране на последователи

Twitter

47-годишна жена нахлу полугола на терена по време на финала на световното първенство по крикет. Става дума за Елена Вулицки - майката на Витали Здоровецки, чиято приятелка прекъсна финала в Шампионската лига между "Ливърпул" и "Тотнъм" в Мадрид преди месец и половина, съобщава "Дейли Мейл".

На 1 юни руският модел Кинси Волански нахлу на терена, облечена в оскъден бански, като целта й бе да рекламира сайта за възрастни на Здоровецки. Ексцентричният й прийом даде небивал резултат, а последователите на канала в YouTube - Vitaly Uncensored, станаха милиони в рамките на няколко часа.

"Докато стана на 30, планирам да съм направила достатъчно пари, за да се пенсионирам, и появата ми на терена на финала на Шампионска лига само ще ми помогне да изпълня това", коментира преди време пред британския таблоид "Сън" Кинси Волански.

"Планирам да нахлувам още, за да увелича последователите си в Инстаграм", обяснява тя. - "След като ме освободиха от затвора, от 300 000 те станаха над 2 милиона. Не можеш да си купиш такава публичност".

"Не можех да бъда по-щастлива. Това беше най-голямата тръпка в живота ми", коментира още Волански.

Тагове:

футбол