на живо

Майката на Роналдо не харесва Джорджина: Тя иска само парите му!

Долорес не е фен на половинката на португалския футболист

Кристиано Роналдо изглежда щастлив. Не само на терена, където ниже гол след гол, а и в личния си живот. От 2017 г. до него е Джорджина Родригес. 

Футболистът и брюнетката се грижат за общата си дъщеря Алана-Мартина, както и за наследниците на португалеца от сурогатни майки - Кристиано-младши, Ема и Матео. На този фон всички фенове очакват сватба.

Оказва се обаче, че един човек е против! При това не кой да е, а майката на Роналдо - Долорес Авейро. Според испанското издание "Марка", тя е причината да не се е стигнало до онова заветно "Да!" в отношенията на двойката.

Снимка: Instagram

Мама Роналдо просто не харесва Джио. Дори от ежедневника цитират точните думи на Долорес: "Тя иска само пари!".

Самата половинка на португалеца наскоро заяви, че не зависи от нея кога ще има сватба.

Снимка: Instagram

От "Марка" пък разкриват: "Долорес постоянно говори на сина си да не се жени за Джорджина, защото мисли, че тя иска само да се възползва от икономическите облаги. При това не само тя. Сестрите му Катя и Елма и брат му Уго мислят същото".

Снимка: Instagram

При директен въпрос от страна на изданието за въпросния "скандал", Долорес отговаря, че не иска да коментира.

Майката на Роналдо винаги е имала важна роля в живота му. Според таблоидите тя стои в основата на раздялата между футболиста и бившата му половинка - модела Ирина Шейк. Двамата бяха заедно в периода 2015-2017 г., но заради неразбирателство между нея и Долорес, двамата прекратиха отношения.

Снимка: Instagram