на живо

Макгрегър заряза битките заради сина си (СНИМКИ)

Ирландецът се е отдал на бащинството

ММА звездата Конър Макгрегър не се е появявал в октагона от известно време. Оказва се, че ирландецът не бърза със завръщането, а вместо това прекарва време със своя син Конър-младши.

Макрегър публикува в "Инстаграм" снимка, на която е гол до кръста, а със сина му гледат към частен самолет. "Винаги трябва да работим здраво, сине. Стигнах дотук с усилен труд!", пише Макгрегър.

The Notorious явно се наслаждава на бащинството. Двамата с мъника Макрегър, който ще навърши две години през май, привлякоха вниманието в Супербоул. Те се появиха облечени еднакво - в лилави костюми.

В САЩ пишат, че Макгрегър може скоро да се изправи срещу Доналд Чероне, като последният многократно изрази готовност за такъв двубой.

Президентът на UFC Дейна Уайт обаче обяви, че знае за преговори между двамата, но сме далеч от мач между ирландеца и Каубоя. За Чероне дори в момента се търси друг съперник.

За последно гледахме Макгрегър в действие през октомври миналата година, когато загуби от Хабиб Нурмагомедов в Лас Вегас.

Тагове:

@