на живо

Малдини благодари на лекарите и сестрите: Горд съм, че съм италианец! (ВИДЕО)

Легендарният футболист на "Милан" очаква да се възстанови до седмица

Getty Images/Guliver Photos

Легендарният футболист на "Милан" от близкото минало - Паоло Малдини, благодари на лекарите, медицинските сестри, здравните работници и доброволците, които се грижат за хората по време на пандемията от коронавирус в Италия.

В кратко видеообръщение в социалните мрежи бившият капитан на "росонерите" благодари и за множеството пожелания за бързо оздравяване. Паоло и синът му Даниел дадоха положителен резултат на тестовете си за коронавирус. Футболистът заяви, че се чувства добре и очаква до седмица да е напълно възстановен.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Paolo Maldini (@paolomaldini) на

"Искам да благодаря на всички хора, които със съобщения в социалните мрежи ми засвидетелстваха любов и загриженост за моето здраве и това на сина ми. Ние сме добре и до седмица ще преборим вируса. Благодаря ви за нестихващата подкрепа. Искам също да благодаря на всички лекари, медицински сестри, здравни работници и доброволци, които всеки ден се изправят срещу трудната ситуация с огромен кураж и професионализъм. Още веднъж, вие ме карате да се чувствам горд, че съм италианец. Благодаря ви", заяви Малдини.

Италия е една от най-засегнатите страни от разпространението на коронавируса. Близо 64 000 са заразените, а смъртните случаи са над 6000.

bTV призовава: останете си вкъщи!