на живо

Марибор: Искаме феновете на Левски да се чувстват комфортно

Словенският тим прати подробни инструкции на "сините" за удобство на привържениците

Футболен клуб Марибор приветства феновете на Левски, които ще присъстват на срещата от втория предварителен кръг на Лига Европа между двата клуба.

"Сините" ще гостуват в Словения на 14 юли, като мачът ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action.

Реваншът е седмица по-късно, а феновете ще могат да го гледат директно по bTV.

За Левски това е завръщане в Европа след 3-годишна пауза. Очаква се голяма група "сини" фенове да придружават тима за гостуването.

От словенския клуб изпратиха 800 билета, които са в продажба в офисите на стадион "Георги Аспархов", но голяма част от привържениците ще пътуват без пропуски и с надеждата да си закупят такива в деня на мача.

От Марибор изпратиха приветствие към запалянковците и подробни инструкции с места за паркиране, влизане на стадиона и дори списък с хотели, които "сините" могат да резервират.

„Всички наши гости в последните години са били посрещани с гостоприемство и сме полагали необходимите усилия за това те да се чувстват комфортно. Очакваме нашите приятели на спорта от България с надеждата, че посещението им в Марибор ще премине без усложнения, като с тази цел ви предоставяме всички най-важни инструкции и препоръки към привържениците на ПФК Левски“, заявяват от словенския клуб.