на живо

Мария Шарапова: Добре, че има телефони и скайп (ВИДЕО)

Руската тенисистка с коментар за връзката с Григор Димитров

Getty Images/Guliver Photos

Мария Шарапова сподели пред вестник „Билд ам Зонтаг“, че е трудно едновременно да се отдаде на връзката си с Григор Димитров и на професията си. Руската тенисистка сподели, че двамата опитват да се виждат между турнирите или на самите състезания, където участват заедно. Двамата са  в италианската столица Рим, където тази седмица участват на силен турнир.

 

Шарапова каза, че скайп и телефоните са най-честия начин, по който общува с Григор Димитров.

„При нас е същото като при други двойки. Много хора работят там, където партньорът им не живее. Не е лесно да имаш такава връзка, когато се опитваш да се отдаден на професията си. За тенисистите е още по-трудно, защото ние пътуваме наистина много. Освен това кариерите ни изискват много тренировки, дисциплина и следователно много саможертва от нас. Но това е единственият начин да стигнеш до върха. Гледаме да се виждаме възможно най-често между турнирите или на турнири, на които играем и двамата. Освен това често се чуваме през „Скайп“ или телефона. Понякога е малко трудно заради часовата разлика, но винаги намираме начин“, призна рускинята.

Руската тенисистка поздрави своите почитатели в италианската столица, които я преследват навсякъде в комплекса.

Григор Димитров играе от 13 часа първия си мач в турнира срещу Йежи Янович. Час по-рано Цветана Пиронкова започва участието си в Рим срещу Зарина Диас. Следете развоя на двете срещи на сайта btvnovinite.bg