на живо

Марио Балотели срещу Енок Балотели: сблъсък, който излезе от играта FIFA (ВИДЕО)

Футболистът поиска подкрепа от свои приятели, за да накара брат си да се признае за победен

Всички, които са играли FIFA, знаят, че става въпрос за нещо по-сериозно от просто игра. Има хора, които доста емоционално приемат победи или загуби във виртуалния свят.

Такъв е нападателят на „Ница” Марио Балотели. Италианският състезател пусна видео, в което съобщава, че е спечелил на PlayStation срещата с брат си Енок.  По-малкият от фамилия Балотели обаче отказва да си признае, че е загубил от Марио.

Това накара 27-годишния футболист да сподели следното:  „Просто победих онлайн брат си вчера вечер. Тъй като не призна поражението си, затова ще помоля приятелите ми, които ме подкрепят, да публикуват видео, в което да кажат, че брат ми е лъжец”.

Светкавична реакция имаше от страна на приятелите на бившия футболист на „Манчестър Сити”, „Ливърпул” и „Милан”.

Първи подкрепата си изрази Радамел Фалкао: „Хей, Енок. Ти си лъжец, голям лъжец!”, каза колумбиецът.

„Енок, ти загуби. Това е. Не можеш ли да го осъзнаеш?” , коментира ситуацията защитникът на „Байерн ” Мюнхен Данте.

Братът на Марио също е футболист, но не може да се похвали с успехите на Балотели. В момента се подвизава в игращия в Серия D “Чиливерге ди Милано”. Присъедини се в тима миналата година, като от отбора не заплатиха трансферна сума, тъй като играчът бе свободен агент.

Не може да бъде казано същото за друг играч, който се намеси по спора във фамилия Балотели.  222-милионната покупка на ПСЖ потвърди, че Марио е спечелил срещата.

„Енок, не съм съгласен с теб, брат ти е прав!”, съобщи бразилецът.

Адриано Галиани, Кевин-Принс Боатенг, бившите съотборници в „Милан” на Марио, както и Марко Матераци, бяха хората, които също изразиха подкрепата си към екстравагантния играч.

Все пак може би ще се наложи на по-малкия брат Балотели да признае поражението си.

Тагове:

@