на живо

"Марка": Регилон се приближава до трансфер в "Манчестър Юнайтед"

Защитникът на "Реал" Мадрид се разбрал с "червените дяволи" за личните си условия

Защитникът на "Реал" Мадрид Серхио Регилон е все по-близо до преминаване в "Манчестър Юнайтед". Испанският национал се е разбрал с "червените дяволи" за личните си условия, но двата клуба продължават преговорите за трансферната сума.

От "Олд Трафорд" не са склонни да платят исканите 30 млн. евро, нито да удовлетворят желанието на кралския клуб за добавяне на клауза за откупуване. Информацията потвърди и известният италиански спортен журналист Фабрицио Романо.

Регилон записа силен сезон като преотстъпен в "Севиля" - 3 гола и 5 асистенции в 38 мача. С андалусийци бранителят спечели Лига Европа. Интерес към него освен "Юнайтед", проявяват и от "Тотнъм". "Севиля" също бе в битката за подписа му до днес, когато представи новия си ляв бек - аржентинеца Маркос Акуня, който идва от португалския "Спортинг" Лисабон.

В "Реал" Мадрид Регилон е трети избор за треньора Зинедин Зидан, разполагащ с Марсело и Ферлан Менди на тази позиция. Ако стане играч на "Манчестър Юнайтед", Регилон ще се събере с други двама испански национали - Давид Де Хеа и Хуан Мата.