на живо

Мартин Камбуров: Тръгвам си огорчен (ВИДЕО)

Капитанът на "Локомотив" Пловдив напусна окончателно

Lap.bg

Мартин Камбуров напусна "Локомотив" Пловдив със сълзи на очи. Голмайсторът на тима даде специална пресконференция, на която разкри, че е огорчен и именно затова си тръгва.

"Имах да си взимам пари. Не съм говорил с Крушарски. Тръгвам си от "Локомотив", но още не съм решил къде ще отида". "Локомотив" са хората като мен - Христо Бонев, Аян Садъков, аз...", кaза 36-годишният нападател.

Той заяви, че причината за напускането му са неадекватните решения на президента Христо Крушарски.

"Стоял съм в "Локомотив", когато е нямало пари. Обидно е да се каже, че си тръгвам заради пари. Обидно е всичко това, но Крушарски е човекът, който дава парите и поръчва музиката", уточни Камбуров.

"Крайно грешна информация е, че съм си тръгнал преди мача в Ловеч с "Етър" заради пари. Ще ви кажа само, че в края на май бяхме взели само за януари пари, а имахме шанс за Европа. Изкарах моя лична сума, за да дам на клуба да се раздадат пари на момчетата. Крушарски ми каза по телефона неща, които не може да говори на Мартин Камбуров. Аз съм човек с достойнство. Аз не си тръгвам от "Локомотив". Аз най-много исках да завърша кариерата си на "Лаута". Това бе голямото ми желание. Тук съм бил и като шампион, и като е нямало пари и сме били последни. За съжаление, това няма да се случи", допълни голмайсторът.

Междувременно стана ясно, че играчите на пловдивските "железничари" са получили част от полагащите им се за минал период възнаграждения.