на живо

Маунт след зъболекар: Чувствам се получовек-полуакула (ВИДЕО)

Звездата на "Челси" остана без мъдреци и публикува култов клип

Маунт след зъболекар: Чувствам се получовек-полуакула (ВИДЕО)

Звездата на "Челси" и английския национален отбор Мейсън Маунт най-сетне се отърва от проблемните мъдреци, заради които не тренира пълноценно в последната седмица. Полузащитникът се превърна в хит в социалните мрежи, след като публикува култов клип от минутите след посещението при зъболекаря.

"Не си усещам лицето. Те са най-великите за всички времена, да. Най-великите за всички времена. Най-великите. Чувствам се страхотно, както обикновено. И изглеждам така. Ако ме ударят, няма да го усетя. Нямам зъби. Направо съм получовек-полуакула с тези големи зъби. Дали да не ги пуснем за благотворителност? Някой би платил доста пари за тях!", казва неособено адекватният Маунт, докато е все още под въздействието на болкоуспокояващите.

Заради денталните си неволи Маунт остана извън групата за двубоя с "Нюкасъл" във Висшата лига и срещата с "Малмьо" в Шампионската лига, не тренира, свали килограми и впоследствие влезе в игра 5 минути преди края на мача с "Бърнли" миналата събота.

"Мъдреците напуснаха чата" написа доволният Маунт под видеото, което има над 32 000 харесвания в социалната мрежа "Туитър".

Халфът попадна в списъка на селекционера Гарет Саутгейт за световните квалификации с Албания и Сан Марино, съответно на 12 и 15 ноември, но ще се присъедини към лагера на Англия със закъснение.

Маунт е основна фигура за "Трите лъва", както и за "Челси". През миналия сезон той се разписа срещу "Реал" Мадрид в реванша от полуфиналите на Шампионската лига, а след това асистира на Кай Хаверц за победния гол в спора за трофея срещу "Манчестър Сити", извеждайки родния си клуб до втори триумф в най-престижния клубен турнир и първи от сезон 2011/2012 насам.