на живо

Мбапе с фланелка на ПСЖ до 2050 година

Съотборниците му с колоритен подарък за рождения му ден

twitter.com

Килиан Мбапе навърши 23 години вчера. Отпразнува го със съотборници в заведение, а предвид неясното му бъдеще, те решиха да се пошегуват с него. Или пък може би да го убедят да остане, като му подариха фланелка на ПСЖ с надпис "Мбапе 2050".

Такива тениски, по принцип, играчите получават, когато подпишат нов договор с отбора си.

Това породи куп шеговити коментари в социалните мрежи, като част от тях гласят: "Той хич не изглежда въодушевен от подаръка!", "Група бивши свободни агенти да убеждават друг да не става такъв не е добра стратегия", "Ще се кандидатира за президент ли?", "Показват годината, в която той ще се завърне в Париж".

Сред гостите на купона на Мбапе бяха Серхио Рамос, Ашраф Хакими, Рафиня, Кейлор Навас, Марко Верати и Юлиан Дракслер. Отсъстваше добрият му приятел в отбора Неймар, както и най-голямата звезда от всички - Лионел Меси. Другите аржентинци - Ди Мария, Икарди и Паредес също не бяха забелязани на празненството.

Спекулациите около бъдещето на Килиан Мбапе продължават. В ПСЖ държат той да остане, но самият футболист няколко пъти изрази желанието си да премине в "Реал" Мадрид.