на живо

Мбапе: Събудих се като победител, а това е най-хубавото чувство

Нападателят благодари на феновете за изпратените пожелания

Reuters

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе благодари на феновете за безбройните съобщения, които е получил с пожелания за бързо оздравяване.

21-годишният французин се контузи във финала за Купата на Франция срещу "Сент Етиен" снощи, спечелен от шампионите с 1:0. Той ще бъде под въпрос за финала за Купата на Лигата срещу "Олимпик" Лион на 31 юли - мач, който можете да гледате на живо по RING от 22:10 ч.

Все още не е ясно дали ще бъде готов и за подновяването на Шампионската лига през август.

"Събудих се като победител, а по-добро чувство от това няма. Благодаря на всички за пожеланията ви, те значат много за мен. Целувам ви, весел уикенд", написа Мбапе в социалните мрежи.

Треньорът на отбора Томас Тухел пък се оплака от нарушението на капитана на "Сент Етиен" Лоик Перен, което предизвика контузията на Мбапе: "Това не бе добре. Всички бяхме притеснени, когато видяхме това влизане. Аз най-вече", коментира германският специалист.

На 1/4-финалите в Шампионската лига ПСЖ ще се изправи срещу "Аталанта" на 12 август. Припомняме, че заради пандемията от COVID-19 от фазата на 1/4-финалите до мача за трофея всички срещи от турнира ще се проведат в Португалия.