на живо

Мегасблъсъкът Соколов срещу Казийски - пряко по RING

Два мача от най-интересното волейболно първенство ще бъдат излъчени през уикенда

Мегасблъсъкът Соколов срещу Казийски - пряко по RING

Нова доза емоции очаква волейболните фенове през уикенда. В ефира на RING и онлайн на Voyo ще бъдат излъчени два мача от италианската Серия А. "Тренто" приема "Перуджа" в събота, а в неделя е българското дерби между Цветан Соколов и Матей Казийски.

В събота вечер от 19 ч. по RING "Трентино Волей" - най-добрият домакин в италианския шампионат, ще посрещне най-силния гост - "Перуджа".

Вкъщи отборът от "Тренто" няма загуба, но този път предизвикателството е сериозно. От другата страна на мрежата ще застанат Вилфредо Леон и Александър Атанасиевич, които са начело при изпълнителите на сервис през сезона. Двубоят е и директен сблъсък за първото място.

Снимка: legavolley.it

В неделя, отново по RING от 19:15 ч., е дългоочакваният сблъсък между Цветан Соколов и неговия "Лубе Чивитанова" и "Калцедония" Верона на Матей Казийски.

Срещу "Равена" в предишния кръг Соколов се отличи с 13 точки и заедно с кубинското трио - Османи Хуанторена, Йоанди Леал и Роберланди Симон, ще бъде солидна заплаха за гостите от Верона. Те обаче се преобразиха изцяло след привличането на Казийски и миналия уикенд едва не изненадаха лидера "Перуджа".