на живо

Меси: Целта пред ПСЖ е триумф в Шампионската лига (ВИДЕО)

"Чувствам се добре в Париж, щастлив съм", заяви аржентинската звезда

Меси: Целта пред ПСЖ е триумф в Шампионската лига (ВИДЕО)

Голямата звезда на френския "Пари Сен Жермен" - Лионел Меси, подчерта, че целта пред отбора е спечелването на Шампионската лига. Аржентинският гений коментира жребия за осминафиналите на турнира, който сблъска парижани с "Реал" Мадрид.

"Целта на ПСЖ продължава да бъде триумф в Шампионската лига. Това иска всеки един от нас. Турнирът е много специален за грандовете.", заяви Меси по време на посещението на Експо 2020 в Дубай.

Седемкратният носител на "Златната топка" говори и за адаптацията към френската столица след раздялата с "Барселона".

"Преместването беше трудна промяна, защото семейството ми и аз живеехме в един и същи град дълго време. Смяната на обстановката не бе лесна за нас, но сега се чувстваме добре в този красив град, където играя за един от най-добрите отбори в света. Много сме щастливи.", сподели Меси.

През настоящия сезон нападателят има 6 гола и 5 асистенции в 15 мача за ПСЖ във всички турнири. Тимът е убедителен лидер в местната Лига 1 - с 13 точки пред втория "Олимпик" Марсилия, и завърши на втора позиция в групата си в Шампионската лига, където бе в компанията на финалиста от предишното издание - "Манчестър Сити".