на живо

Меси и Мбапе - брилянтно дуо на тренировка (ВИДЕО)

Защитниците във френската Лига 1 да му мислят...

Лионел Меси и Килиан Мбапе всяват страх в противниковите защитници, а видео от последните тренировки на "Пари Сен Жермен" показа, че има защо! В кратки клипове, качени от френския вицешампион в социалните мрежи, Меси и Мбапе комбинират и атаките завършват с очакваното - гол.

За Меси заниманията тази седмица са като мини предсезонна подготовка след преминаването му при парижани. Шесткратният носител на "Златната топка" смени "Барселона" с ПСЖ наскоро, като бе принуден от финансовата криза в каталунския гранд и тавана на заплатите в Ла Лига.

Заради късното си присъединяване към ПСЖ, той пропусна съботния успех с 4:2 над "Страсбург", очаква се да не играе и срещу "Брест", а да направи своя дебют срещу "Реймс" на 29 август.

Меси е по-мотивиран от всякога и се е явил за първата си тренировка с ПСЖ два часа по-рано. На "Парк де Пренс" той ще бъде рамо до рамо със суперзвезди като Мбапе, Неймар и Серхио Рамос. Все още не e ясно как треньорът Маурисио Почетино ще подреди този състав, пълен с лидери.

Продължават спекулациите, че Мбапе всъщност не е доволен от привличането на Меси и иска да премине в любимия си "Реал" Мадрид. Един страхотен сезон в компанията на аржентинския гений обаче може да го накара да размисли.