на живо

Меси и Роналдо - съседи по яхти

Световните футболни звезди релаксират на метри един от друг

Футболните звезди Кристиано Роналдо и Лионел Меси почиват на остров Ибиса само на метри един от друг, съобщава испанският вестник "Марка". 

Изданието твърди, че яхтите, на които релаксират двамата футболисти се намират на едно и също пристанище и то в изключителна близост.

Снимка: Mirror

Вчера следобед, капитанът на европейския шампион Португалия пристигна заедно със семейството си в испанския курорт, за да се отдаде на заслужена почивка след празненствата в Лисабон с националната фланелка.

Нападателят беше разкрит от няколко футболни привърженици, които имаха възможност да се снимат с него.

Роналдо получи контузия във финала на Евро 2016 срещу Франция, като след направените изследвания стана ясно, че става въпрос за разтегнати връзки на лявото коляно и нападателят ще се възстановява поне месец.

Същевременно аржентинецът също "презарежда батериите" заедно с приятелката и децата си на острова. Избраницата на 29-годишния футболист публикува на профила си в "Инстаграм" няколко снимки, на които Меси определено не изглежда притеснен за бъдещето си в аржентинския национален отбор.

Снимка: Instagram

Нападателят на каталунския гранд "Барселона" реши да прекрати кариерата си с националната фланелка след загубата от Чили на финала на тазгодишното юбилейно издание на "Копа Америка".

Преди седмица пък стана ясно, че Меси и баща му Хорхе са осъдени от испанския съд на 21 месеца затвор, заради укриване на данъци.