на живо

Меси има боксьорка вкъщи (ВИДЕО)

Антонела поддържа перфектна форма с тежки упражнения

Getty Images

Антонела не е типичната футболна съпруга. Половинката на Лионел Меси от "Барселона" не обича да се показва по медиите, а в профилите си в социалните мрежи най-често публикува снимки на трите си деца - Тиаго, Матео и Чиро.

Но трябва да признаем, че тя винаги е била в страхотна форма! И го е показвала на трибуните по време на мачове и на червения килим по време на церемонии, на които съпругът ѝ обира призовете.

Как Антонела поддържа тази фигура?

С интензивни тренировки по бокс. За това загатва последната ѝ публикация в "Инстаграм". Красивата аржентинка показва, че доста добре се справя с различни комбинации от удари. Нейн "съперник" е личният ѝ треньор. 

Антонела използва услугите на професионалисти, които помагат на клиентите си не само да бъдат в добра форма, а и да са по-уверени. А това става с много тренировки, които изграждат не само перфектно тяло, но и сила. 

Красивата брюнетка и Меси са заедно от детските си години. Двамата сключиха официално брак през 2017 г. Преди това Антонела роди Тиаго (през 2012 г.) и Матео (през 2015 г.). Чиро се появи на бял свят през 2018 г.

Госпожа Меси има общ бизнес със съпругата на бившия футболист на "Барса" Луис Суарес - София. Двете управляват верига магазини за обувки.