на живо

Меси - специална изненада за рождения ден на 100-годишния Ернан (ВИДЕО)

Футболистът изпрати видеообръщение на един от най-големите си фенове

Със сигурност сте наясно кой е Лионел Меси. Но трябва да ви кажем, че неговата история е преплетена с тази на 100-годишния Ернан Мастранхел. И за щастие двамата се срещнаха... макар и само виртуално.

Преди дни дон Ернан навърши точно 100 години! Той със сигурност получи доста поздравления за този впечатляващ юбилей, но най-мило му стана от видеото, което самият Меси прати на неговия племенник Хулиан. 

Фенът на Меси, преживял цял век, е известен с това, че записва в тефтерче всеки мач, в който любимецът му вкара гол. До момента има 748 реда с попадения на аржентинеца.

"Здравей, Еранан! Твоята история ме трогна. И особено този метод за статистика. Изпращам ти голяма прегръдка. Благодаря ти за всичко, което правиш. То е комплимент за мен и ме прави по-добър!", казва Меси в краткото видео. 

То достигна до рожденика благодарение на Хулиан, който беше нахокан от дон Хуан.

"Не ми обяснявай, че това е Меси", каза 100-годишният фен. "Къде се намира? Това къщата му ли е?", попита още Ернан.

Със сигурност Нело, както само най-близките наричат Ернан, се интересува живо от бъдещето на Меси. В момента аржентинецът е без отбор, тъй като контрактът му с "Барселона" изтече. Очаква се обаче той отново да играе на "Камп Ноу", като редица световни медии информираха, че 6-кратният носител на "Златната топка" се е съгласил да остане и дори да намали заплатата си.