на живо

Меси, Суарес и семействата им на почивка в Ибиса (СНИМКИ)

Звездите на "Барселона" имат малко време за отдих преди елиминациите в Шампионската лига

Две от звездите на "Барселона" - лидерът на тима Лионел Меси и партньорът му в атака Луис Суарес, се отдадоха на кратка почивка в Ибиса. Там те прекарват времето си на луксозна яхта, а компания им правят техните семейства.

Снимки от кратката ваканция сподели в "Инстаграм" съпругата на Суарес - София Балби. Половинката на уругвайския голаджия написа "Моменти" като описание на фотосите. В коментарите се включи и любимата на Меси - Антонела Рокуцо.

 
 
 
View this post on Instagram

Momentos

A post shared by Sofi (@sofibalbi) on

Звездите на "Барселона" не разполагат с много време за отдих, тъй като още утре трябва да се явят в клубната база - първо за PCR тестове за коронавирус, а след това, ако всичко е наред, и за подновяване на тренировки.

Каталунците преживява разочарование, завършвайки на второ място в Примера дивисион през проточилия се заради пандемията сезон, но ще опитат да се реваншират на феновете си в Шампионската лига.

На 8 август "Барселона" приема "Наполи" в мач-реванш от осминафиналите. В първата среща между двата тима имаше равенство - 1:1.

Меси и Суарес не са триумфирали в Шампионската лига от 2015 г., когато "блаугранас" победиха с 3:1 "Ювентус" на финала, игран в германската столица Берлин. Тогава едно от попаденията отбеляза именно Суарес.

Тагове: