на живо

Меси зарадва Матео и побърка коментатор (ВИДЕО)

Един страхотен гол и две реакции, превърнали се в хит в социалните мрежи

Късно снощи Лионел Меси затвърди впечатленията, че отново е в топ форма. Капитанът на "Барселона" отбеляза два гола при шампионатния разгром с 4:0 срещу "Гранада", а едно от попаденията му - отлично изпълнен пряк свободен удар, предизвика реакции, превърнали се в хит в социалните мрежи.

Докато у дома 5-годишният син на Меси - Матео, заподскача от радост пред телевизионния екран, на коментаторския пулт Рей Хъдсън от beIN Sports, държаща правата за излъчване на Ла Лига в Обединеното кралство, подивя.

Известен с уникалния си стил на коментиране, бившият футболист често озадачава зрителите със своето странно чувство за хумор и неповторими бисери. Меси е сред най-големите любимци на Хъдсън, който често го определя като Алберт Айнщайн и Исаак Нютон на футбола.

Въпреки че феновете знаят това, част от тях побързаха да изразят своите притеснения за здравословното състояние на коментатора в социалните мрежи. "Голът на Лионел Меси от пряк свободен удар направо уби Рей Хъдсън. Този човек е легенда", коментираха други.

А видеото с щастливия Матео умили привържениците на "Барселона", които се наслаждават на добрите резултати от началото на годината. Успехът е трети пореден за каталунците и удължава серията им без поражение в Ла Лига на 8 срещи.

Следващият мач на "блаугранас" е на 13 януари. "Барселона" ще се изправи срещу "Реал Сосиедад" в полуфинал за Суперкупата на Испания. Срещата е от 22:00 ч. и ще се излъчи на живо по bTV Action.

На 14 януари (четвъртък) е вторият полуфинал - между "Реал" Мадрид и "Атлетик" Билбао. Двубоят отново е от 22:00 ч. по bTV Action. Финалът е в неделя (17 януари) от 21:30 ч. по bTV Action.