на живо

"Милан" - "Борусия" Дортмунд е първият сблъсък от Интернешънъл Чемпиънс Къп (ВИДЕО)

Време е да видим мега селекцията на "росонерите" в действие

"Милан" - "Борусия" Дортмунд е първият сблъсък от Интернешънъл Чемпиънс Къп (ВИДЕО)


Качествен футбол по RING очаквайте във вторник, когато стартират срещите от приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп. От 14:20 ч. ще ви покажем пряко сблъсъка между "Милан" и "Борусия Дортмунд".

В лагера на "Борусия Дортмунд" основната промяна е смяната на наставника на тима. Томас Тухел беше уволнен от германския гранд, а на негово място беше назначен холандецът Петер Бош, който изведе младият "Аякс" до финал на Лига Европа през миналия сезон.

Дебют за "Борусия" се очаква да направи новото попълнение нападателят Максимилиан Филип, който пристигна от Фрайбург за 17 млн. евро. Любопитна ще е и вероятната поява сред титулярите на Марио Гьотце, германският плеймейкър, който три месеца беше аут от терените заради заболяване свързано с метаболизма.

В "Милан" лятото е изключително горещо. "Росонерите" дотук привлякоха цели 10 нови играчи, като се очаква Винченцо Монтела да подсили състава си с още големи имена. Преди броени дни "Милан" привлече стълба в отбраната на "Ювентус" Леонардо Бонучи и капитанът на "Лацио" Лукас Билия, а преди тях в клуба пристигнаха португалският нападател Андре Силва, турският халф Хакан Чалганоглу и още куп попълнения, чиито първи минути с черно-червения екип със сигурност предизвикват сериозен интерес.