на живо

Миланов обеща: "Левски" ще се бори докрай! (ВИДЕО)

Защитникът е третото ново попълнение на "сините" през тази зима

Facebook

Живко Миланов обеща, че ще даде всичко от себе си "Левски" да постигне целите си. 34-годишният защитник подписа договор за година и половина и се превърна в третото ново попълнение на тима през тази зима след Мартин Райнов и Валери Божинов.

"Винаги се връщам с добри чувства. Доста години от моя живот са прекарани тук. Тук започнах и моята кариера. Винаги когато се връщам насам, спомените са добри. В "Левски" винаги са били високи целите. Доста години убягват от нас, така че ще се стремим да играем докрай. Тази година "Левски" изостава с доста точки, но според мен "Левски" ще играе винаги до края. Това мога да обещая на феновете и нека видим накрая какво ще се получи", коментира юношата на тима пред клубния канал.

"Познавам една част от играчите, българите, играли сме доста години в националния отбор. Познавам и Георги Дерменджиев. Един опитен треньор, доказан. Доказал е в годините, че знае как се става шампион, как се играе в Европа. Това е важно за "Левски". Кондиционно съм добре. Не съм играл близо вече месец и половина, но тренирам нормално и съм готов", обясни Миланов.

"Не искам да давам големи обещания, нека първо да си свършим работата на терена и вече с времето ще видим какво ще се получи. Ще се борим винаги докрай, това мога да го обещая. Доста години "Левски" не е ставал шампион. Всяка година големи обещания и накрая нищо. Дайте да тръгнем по-скромно и да показваме на терена, а не само на думи", добави защитникът.