на живо

Милко Георгиев: Дано Дора Милева не припадне на търга (ВИДЕО)

Административният директор на ЦСКА очаква провокации от "Лудогорец" и в Кърджали

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев разкритикува остро Кирил Домусчиев минути след победата на "червените" с 3:0 над "Левски". Според Георгиев, Домусчиев воюва по политически причини с Гриша Ганчев - вражда, която няма нищо общо с футбола и само вреди на играта.

"Това са хора без чест и достойноство.....

Във вторник в Кърджали ще бъде направен нов опит да се проведе търг за емблемата на ЦСКА.

"Защо в търга участват три фирми? Идват да се гаврят и да провокират. Аман от провокатори. Очаквам тепърва много провокации и от "Лудогорец", които са толкова силни, че играха финал за купата пред 100 свои привърженици. През втория полусезон тези атаки срещу клуба ни изписаха вежди, вместо да ни избодат очи. Ние обаче сме обединени и силни, благодарение на всички тези хора по трибуните и на колектива, който имаме в съблекалнята", сподели Милко Георгиев, който е категоричен, че "армейците" ще играят през следващия сезон в Европа.

Най-големите му опасения са свързани със синдик Дора Милева, която избра вторият опит за търга да се състои далеч от стадион "Българска армия" и Борисовата градина в София. "Опасявам се само сидник Милева да не вземе да припадне по време на търга", къде на шега, къде със сериозен тон коментира директорът на ЦСКА.

Колкото до треньора на ЦСКА Стамен Белчев, Милко Георгиев обяви: "Белчев се справя добре. Умее да работи под напрежение. Победата ни е убедителна. Имаше голям залог. "Левски" в момента е по-слаб отбор от нас, но аз им благодаря, че на терена се държаха спортсменски".