на живо

Милко Георгиев: Това си беше Баташко клане (ВИДЕО)

Административният директор на ЦСКА е убеден, че съдиите умишлено подкрепят тима от Разград

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев определи като "Баташко клане" двата гола, с които "Лудогорец" победи "червените" в дербито на последния 26-ти кръг от редовния сезон в Първа лига. И при двете попадения на българския шампион останаха съмнения за засада, а дикторът на "Българска армия" дори си позволи да коментира ситуациите по радиоуредбата.

Георгиев е убеден, че съдиите умишлено подкрепят тима от Разград.

"Мога само да благодаря и да се поклоня на тази публика. Видя се че, ЦСКА е жив. Жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята? Не, не могат, за мен това е изводът. Скоро има годишнина от Баташкото клане, а днешния мач бе нещо подобно. Да, и ние пропуснахме доста положения, но дали щяхме да ги пропуснем при резултат 0:0? Всичко това се случва пред погледа на шефа на съдиите Марк Бата. Докога ще търпим подобни своеволия? Убеден съм, че съдийството бе преднамерено", каза той.

"В "Лудогорец" говорят за феърплей? Това е пълна порнография. Тази шайка престъпници ще продължат да си свалят гащите пред този отбор, но ние най-накрая ще вземем мерки. Не сме очаквали подобно нещо. Искахме да се надиграваме и смятам, че ги надиграхме. Цяла седмица ни провокират. Започна се още от търга. Нелепо е да говориш, когато майка ти е директор в този клуб и ти се явяваш на търга с единствената цел да го провалиш. А след това говорят, че ние сме били провокатори. Трябваше да изтърпя доста обиди от нашите фенове заради затегнатите мерки за сигурност, за да са спокойни хората от "Лудогорец", че никой няма да ги пипне с пръст. Те ми говорят за смъртен случай? Това вече е върхът на наглостта. А когато в Разград пребиваха наши фенове? Това е мега наглост и прехвърля всички граници. Досега търпяхме, но вече тръгваме в атака. Ще изкореним техните подмолни методи", заяви още Георгиев.