на живо

Минало и бъдеще: Пеле и Мбапе в един кадър

Известна марка часовници събра двамата футболисти за рекламната си кампания

Facebook

Най-добрият в миналото и най-голямата надежда за бъдещето - Пеле и Килиан Мбапе. Двамата застанаха рамо до рамо, за да представят новата колекция на известна марка часовници и умилиха цялата футболна общественост.

Краля на футбола, който е трикратен световен шампион с Бразилия, отправи може би най-големия комплимент на младока, като каза, че му е фен от известно време и следи изявите му на терена с удоволствие.

"Защо ни сравняват постоянно? Може би защото е красив като мен. Шегувам се! Всичко е заради играта. От две години съм му голям фен. Пожелавам му да има моя късмет и да се предпази от сериозни травми в кариерата си. Смятам, че с играта си той напълно заслужава "Златната топка". Надявам се един ден да я получи. Той определено е един от най-добрите в света в момента. Мбапе е голям играч. Неслучайно феновете го обичат", заяви Пеле.

Килиан, който в момента "изостава" на 2 световни титли от легендарния футболист, не скри вълнението си, че седи до Пеле.

"Имах честта да прекарам един уникален момент с живата легенда Пеле. Благодаря за прекрасната вечер!", написа младата звезда на "Пари Сен Жермен".