на живо

Мирела се окичи със среброто в центъра на Берлин (ГАЛЕРИЯ)

Щастливата българка беше аплодирана на площад "Брайтшейдплац"

Европейската вицешампионка в скока на височина - Мирела Демирева, със сигурност няма да се отдели скоро от ценното си отличие от турнира в Берлин!

Сребърният медал вече е на врата на лекоатлетката, която ще го добави към отличието за второ място от Евро 2016, както и към най-ценната си награда до момента - среброто от олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Снимка: Lap.bg

Мирела бе наградена на специална церемония в центъра на германската столица, на площад "Брайтшейдплац", където почитателите на леката атлетика не можеха да пропуснат широката ѝ усмивка.

Шампионката Мария Ласицкене бе далеч по-спокойна и щастлива, отколкото по време на финала, а на третото стъпало на стълбичката застана представителката на домакините Мари-Лорънс Юнгфлайш.

Снимка: Lap.bg

Организаторите на европейското първенство по лека атлетика прибегнаха да нестандартния способ да извадят церемониите по награждаването от стадиона. Така отличниците изслушаха химните на страните си в близост до една от големите забележителности на Берлин - църква "Кайзер Вилхелм".