на живо

Николай Митов: Шансовете са 50:50 (ВИДЕО)

Дошли сме в Хърватия за победата, заяви наставникът на "Левски"

bTV

Старши треньорът на "Левски" Николай Митов заяви, че тимът му е пристигнал в Хърватия с единствената мисъл за победата. Въпреки това наставникът определи шансовете за успех като 50:50. 

"Наясно съм със състава, нямаме здравословни проблеми. Футболистите са готови. Не искам да коментирам играчите на другия отбор, всеки има право на мнение. Интересува ме какво ще "кажат" футболистите на терена. Очаквам приличен двубой срещу отбор, който умее да играе футбол. Очаквам резултат, който ще ни помогне да се класираме за следващия кръг на Лига Европа", каза наставникът на официалната пресконференция преди мача с "Хайдук".

"Ще търсим победата, затова сме дошли. Това, което сме тренирали, искам да го видя на терена. Не обичам да говоря преди срещите. "Хайдук" е по-добър тим от "Сутйеска", играе по-добре и по-бързо. Имат добри футболисти в халфовата линия. Не съм говорил с Ивайло Петев относно някаква тактическа помощ и разузнаване. Ние много разчитаме на подкрепата на нашите фенове и се надявам да се справим с това. Ще ни липсват във втория мач. Шансовете са 50:50. Имаме уважение към "Хайдук", но не сме аутсайдер. Предпочитам стадионът да е пълен, независимо къде играем - играеш за хората", добави Митов.