на живо

Митов: Ние сме ЦСКА, нямаме право на експерименти (ВИДЕО)

"Армейците" гостуват на "Титоград" след победа с 4:0 в първия мач

Митов: Ние сме ЦСКА, нямаме право на експерименти (ВИДЕО)

ЦСКА гостува във вторник на "Титоград" в реванш от първия предварителен кръг в Лига Европа. "Червените" спечелиха категорично с 4:0 първата среща в София, но треньорът Добромир Митов заяви, че футболистите му няма да подценят съперника, а всеки един играч трябва да докаже, че заслужава да носи червената фланелка.

"Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на "Титоград" ни създаде доста главоболия. Ще подходим напълно сериозно и отговорно. Виждате, че в нашия отбор има доста нови футболисти, имаме нужда от още малко сработка и в бъдеще ще работим по-добре.", каза Митов на официалната прескоференция преди двубоя в Подгорица.

"Имаме опитни футболисти, но и те имат нужда от сработка. Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач (б.ред. - равенството с "Етър" 2:2 в първия мач от новия сезон в Първа лига). Надявам се в бъдеще да сведем до минимум грешките, не само в защита, а навсякъде.".

"Всички му се радваме на Митко Митков, но утре ще видите дали ще започне като титуляр.", уточни треньорът по отношение на талантливия полузащитник, който дебютира с гол за мъжкия отбор срещу "виолетовите".

"Ние трябва да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята, направихме обстоен анализ с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя потенциал, да се представим на ниво, защото "Титоград" не е отбор за подценяване."

"Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Всеки трябва да си заслужи фланелката.", завърши Митов.

Ако елиминират черногорците, във втория предварителен кръг "червените" ще се изправят срещу хърватския "Осиек".