на живо

Добромир Митов: Никога няма да се предадем

Треньорът на ЦСКА заяви, че битката не е приключила

Lap.bg

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов съжалява, че отборът му не победи "Лудогорец", но не смята, че вината за това е в Али Соу, който пропусна дузпа.

Резултатът 0:0 запази разликата от три точки в класирането, а до края на първенството остават три кръга. Митов обаче е категоричен, че "армейците" няма да се предадат.

"Не ни достигна един гол, просто трябваше да отбележим един гол. Не само от дузпата, имахме и други ситуации. Пропуснахме, но битката остава, не сме се предали и никога няма да се предадем", заяви Митов след мача на "Българска армия".

"Направихме един добър мач, жалко за пропуснатата възможност. Няма какво да го обвиняваме момчетата, всеки пропуска. Гледаме напред и ще се борим, докато има шансове."

"Един гол шеше да обърне психологически мача в наша посока, но нямам право да го виня момчето, не можем да бъдем недоволни. Търсехме гола, не успяхме по една или друга причина."

"Мачът беше по-скоро нервен, доста накъсан. Имаше доста нарушения, оттам се получи това нещо. В по-голямата част от мача ние контролирахме събитията, имахме нашите възможности, съжаляваме."

"От целия отбор съм доволен, имахме някои наши проблеми през седмицата. Опитахме се да направим и невъзможното", допълни Митов.