на живо

Млад сърбин сред вариантите за нов треньор на ЦСКА

Ненад Лалатович е водил 11 отбора за 9 години

Младият сръбски треньор Ненад Лалатович е сред вариантите за треньор на ЦСКА от следващия сезон, твърди "Тема спорт". В момента 41-годишният специалист е начело на "Раднички" Ниш, но договорът му изтича в края на седмицата.

Тимът на Лалович е недостижим на второто място в класирането на сръбската лига кръг преди края. "Раднички" игра и на полуфинал за Купата на страната, но отпадна от "Партизан".

Ако приеме офертата от ЦСКА, то "червените" ще са 12-ият отбор, на който Лалович застава начело. Той е водил националните тимове на Сърбия до 20 и до 21 години. През сезон 2014/2015 е бил начело на "Цървена звезда". В кариерата си като треньор има 316 мача, в които е постигнал 162 победи, 72 равенства и 78 загуби до момента.

Сърбинът беше спряган за треньор на тима от Борисовата градина и преди година. Тогава самият той призна за интерес от "червените", но до договор не се стигна.

В момента треньор на ЦСКА е Добромир Митов с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. Тримата застанаха на поста, след като Любослав Пенев напусна изненадващо.