на живо

Младенов: Резултатът е нереален, червеният картон предреши всичко (ВИДЕО)

"Направихме максималното, за да се противопоставим"

Младенов: Резултатът е нереален, червеният картон предреши всичко (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му е направил максималното, за да се противопостави на фаворита "Рома" и определи тежката загуба като нереален резултат.

"Армейците" допуснаха разгром с 1:5 на "Олимпико" на старта в Лигата на конференциите. Българският тим губеше с 1:3 до 80', когато втори жълт, съответно червен картон на Яник Вилдсхут помогна на съперника да спечели изразително.

Снимка: Getty Images

"Има още много какво да учим и да развиваме. Бяхме затруднени изключително много в подбора. Мисля, че направихме максималното, за да се противопоставим. В определени моменти беше сполучливо, в други - не. Червеният картон вече предреши всичко. Беше точно в момент, когато заиграхме добре, изравнихме играта, имахме две ситуации. Трябва да търсим по-добри моменти в разиграването, по-голям контрол над топката. Това не ни се отдаде в днешната среща.", каза Младенов.

"Когато се губи, критика винаги има. Ние ще отчетем нашите грешки. Мисля, че резултатът е нереален, защото в по-голямата част от мача отборът се представи добре в дефанзивен план. Първите два гола бяха от наши елементарни грешки. Те дадоха предимство и като самочувствие, и като резултат за "Рома", коментира треньорът на "армейците".

Снимка: Getty Images