на живо

"Монако", "Страсбург" и ПСЖ търсят победния път

Гледайте 5 мача от кръга на Лига 1 пряко по RING

Reuters

Третият кръг на френското футболно първенство носи нови емоции, които ще ни топлят цяла седмица. Просто защото последният мач от него ще се изиграе в сряда (28 август).

RING ще излъчи петте най-интригуващи срещи в Лига 1 и този път, като зрелището е гарантирано.

Шоуто започва в 16:00 ч. днес (25 август). "Монако" е домакин на "Ним".

Тимът от красивият град на Френската ривиера трябва да е един от най-силните в първенството, предвид огромния си бюджет. Само че на практика нещата седят по различен начин. "Монегаските" са на последно място в класирането, след 2 загуби, в които допуснаха общо 6 безответни гола. Съперниците им от "Ним" са само позиция по-нагоре в подреждането. И те загубиха на два пъти, но успяха да вкарат един гол, който им носи предимство пред "Монако". Ще видим ли най-накрая победа от 8-кратния шампион на Франция? Или "Ним" ще задълбочи кризата? Предстои да разберем.

Снимка: www.asmonaco.com

В 18:00 ч. носителят на Купата и екзекутор на "Локомотив" Пловдив в европейските клубни турнири - "Страсбург", ще се изправи срещу безгрешния до момента "Рен". "Сините" успяха да запишат 2 равенства. Това обаче не отговаря на амбициите на отбора. "Рен" пък едва ли ще иска да си развали успешната серия. Развръзката - в 18:00 ч.

Вечерта завършва звездно - с "Пари Сен Жермен". И докато казусът "Неймар" все още остава без крайно решение, то мачовете не чакат. Шампионите ще трябва да се справят с "Тулуза" в 22:00 ч. Началото на сезона не беше убедително, но пък Томас Тухел трябва да е стегнал редиците, за да не разочарова футболните запалянковци.

Снимка: www.asmonaco.com

Гледайте днес трите мача по RING.

Останалите два мача от кръга:

вторник (27 август): "Монпелие" - "Олимпик" Лион, 20:00 ч., пряко по RING
сряда (28 август): "Лил" - "Сент Етиен", 20:00 ч., пряко по RING

Тагове:

Лига 1