на живо

Моу и компания далеч от българските фенове и журналисти

Пълна изолация за "Тотнъм" у нас преди мача с "Локомотив" в Лига Европа

Getty Images

Никакъв контакт с български фенове и журналисти. Това е директивата към футболистите на "Тотнъм" и техния мениджър Жозе Моуриньо преди гостуването на "Локомотив" Пловдив от Лига Европа в четвъртък.

Програмата на английския тим се пази в строга тайна. Местни медии предполагат, че "Тотнъм" ще пристигне у нас в сряда и ще нощува в София. Футболистите са получили забрана да напускат хотела, няма да има и среща с родния фенклуб на "шпорите". Моуриньо ще даде онлайн пресконференция в Лондон, като медийни изяви на българска земя не се предвиждат.

Снимка: Getty Images

Специалния реагира гневно след загубата с 0:1 от "Евертън" през уикенда. "Футболистите ми нямаха достатъчно енергия на терена. Изглеждаха доста изморени, а тепърва предстоят важните мачове.", заяви Моуриньо.

"Бях честен с играчите си и им казах неща, които не мога да разкрия пред вас. Нямаме време да мислим за грешките. В четвъртък ни очаква нов двубой. Това ще бъде мач, който ще определи дали ще продължим в турнира. Нямаме време да се оплакваме!", продължи португалският специалист.

Срещата между "Локомотив" Пловдив и "Тотнъм" ще се изиграе в четвъртък от 20:00 ч. на стадиона в парк "Лаута".

Снимка: Lap.bg