на живо

Моуриньо към Бейл: Искаш да се върнеш в "Реал" и да не играеш ли? (ВИДЕО)

Предупреждение, звучащо като заплаха

Мениджърът на английския елитен "Тотнъм" Жозе Моуриньо отправи предупреждение, приличащо на заплаха, към нападателя Гарет Бейл.

Уелсецът, който е при "шпорите" под наем от испанския шампион "Реал" Мадрид, не се намира в най-добрата си форма от началото своя втори период в Северен Лондон, а камерите на клубната телевизия уловиха Специалния да го пита "Искаш да се върнеш в "Реал" и да не играеш ли?".

През настоящия сезон Бейл е измъчван и от контузии, като записа само 12 мача във всички турнири, в които се отчете с 3 гола. През миналия обаче уелсецът бе отлъчен от "Реал" заради конфликт с треньора Зинедин Зидан.

Бейл пристигна на "Сантиаго Бернабеу" именно от "Тотнъм" през 2013 г. срещу 100 млн. евро. В следващите 7 години той отбеляза 105 гола и се отчете с 68 асистенции в 251 мача.

С "Реал" Мадрид Бейл спечели 4 пъти Шампионската лига, два титлата в Ла Лига, както и по веднъж Купата на краля и Суперкупата на Испания. Той има още четири купи от Световното клубно първенство и три Суперкупи на Европа.