на живо

Моуриньо нападна репортер: Работата ти е лесна, затова печелим много повече от теб!

Специалния беше бесен след загубата от "Интер"

Reuters

Жозе Моуриньо беше бесен след поражението на "Рома" от "Интер" с 0:3 и си го изкара на журналистите. Голове на Хакан Чалханоглу, Един Джеко и Дензел Дъмфрис до 39-ата минута на "Олимпико" решиха изхода от сблъсъка в Серия "А".

Това беше втора поредна загуба за римските "вълци" след поражението с 0:1 от "Болоня" в средата на седмицата. Така тимът на Специалния заема петото място в класирането, но е на девет точки от зона "Шампионска лига".

Снимка: Reuters

По време на пресконференцията след мача с "Интер" португалският специалист отказа да отговори на въпрос на репортер, като му заяви: "Работата ти е много по-лесна от нашата и затова ние печелим доста повече от теб".

Все още раздразнен от предишните въпроси и от лошия резултат на тима си, Моуриньо реши да не отговаря повече на питанията на журналистите, но пък защити играчите си с далеч по-високата класа на "нерадзурите".

Моуриньо застана начело на "Рома" през лятото, след като през април беше уволнен от "Тотнъм". Завръщането му в Италия се прие със смесени чувства. Той изведе "Интер" до требъл през 2010 г. със спечелването на титлата, купата и трофея в Шампионската лига.

Снимка: Reuters

В Лигата на конференциите представянето на "Рома" също не впечатлява. "Джалоросите" катастрофираха в Норвегия след загуба с 1:6 от "Бодьо Глимт" и в момента са на второто място в групата.

В четвъртък (9 декември) тимът на Моуриньо гостува в София на ЦСКА. Срещата на стадион "Васил Левски", която е последна за "армейците" в Европа през този сезон, ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.