на живо

Моуриньо недоволства от паузата за национални отбори

"Разбива ни ритъма", каза Специалния

Getty Images

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо е притеснен, че отборът му няма да бъде в същата добра форма, която демонстрира в момента, след като играчите се върнат от националните си отбори.

В събота "червените дяволи" разгромиха "Кристъл Палас" с 4:0 и си поделят 1-ото място във Висшата лига със съгражданите си от "Сити" с по 19 точки.

"За мене прекъсването заради мачовете на националните отбори не е добре дошло. За мене е лошо", каза Моуриньо и припомни, че веднага след предишното прекъсване тимът му е направил 2:2 със "Стоук Сити" като гост.

"При предишното прекъсване играчите дойдоха само два дни преди мача ни със "Стоук Сити". Просто се беше разбил ритъмът ни. В момента няма какво да направя, само мога да се надявам да се върнат след мачовете за страните си без много проблеми", заяви португалският мениджър.

"Юнайтед" не може да разчита в момента на трайно контузените Златан Ибрахимович, Пол Погба и Маркос Рохо, а на 14-и октомври има тежко гостуване на големия си съперник "Ливърпул", след което му предстоят срещи с "Хъдърсфилд", "Тотнъм" и "Челси".