на живо

Моуриньо остави футбола и започна работа в автомобилен завод (ВИДЕО)

Специалния изнесе мотивационна реч пред служителите

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо е неоспорим мотиватор! Специалния е печелил всички възможни трофеи с отборите си и май вече футболът му отесня. 

За това португалецът се насочи към... автомобилните заводи. Моуриньо се срещна със служителите преди да започне работния ден, поговори с тях в типичния си стил - като в съблекалнята на "Олд Трафорд" преди важен мач, а след това се включи и в процеса по сглобяване на луксозните возила.

Клипът на Моу всъщност е част от рекламната кампания на "Ягуар" - марка, чието рекламно лице е футболният специалист. Действието се развива във фабриката в Солихул, а поводът е производството на автомобил номер 100 000 от модела "F-PACE".

"Всички ние имаме работа за вършене. Имам нужда да вложите 110% процента от себе си в това. Вие сте добър отбор! Най-добрият! Но днес трябва да сте още по-добри! Трябва да сте съсредоточени и да предложите на феновете качественото представяне, което всички очакват. Трябва да бъдете уверени, защото създавате нещо специално. Така че излезте и дайте на хората това, което искат!", реди Моуриньо пред служителите.